11.4.10

Paras aika vuodesta

Mikäköhän se mahtaisi olla? Tietenkin parsa-aika :) Nämä kuikerot matkasivat lautaselle niinkin kaukaa kuin Perusta, mikä hieman venytti ostopäätöstä. Lopulta emme kuitenkaan voineet vastustaa niiden hentoa kutsua. Parsat kuorittiin kevyelti, jalasta hieman tukevammin ja kannoista napsastiin pieni pätkä poikki. Sitten vain suolalla maustettuun veteen kiehumaan muutamaksi minuutiksi. Chilihifisti sekoitteli parsalle sulasta voista, oliiviöljystä, tilkasta punaista balsamicoa (valkoinen kävisi tietysti vielä paremmin), hivenestä dijon-sinappia ja sitruunamehusta raikkaan soossin, joka maistui myös perunoiden ja naudan ulkofileepihvien kera. Alsacelainen pinot blanc -rypäleestä tehty viini hankittiin ennemminkin parsaa kuin lihaa silmällä pitäen.
   
Työkalut käteen ja ääntä kohti!

Kevät valtasi kotimme parhaat paikat tänäkin vuonna.
 
Ujot kasvavat hitaammin, chilit kiipeävät kattoon.

3 kommenttia:

  1. Kukkurapäin onnea huikeasta suorituksesta - etenkin näinä epävarmuuden aikoina! Saat komeat kannukset jatkoon.

    VastaaPoista
  2. No nälkähän tässä tulee, on niin ihanan näköisiä annoksi. Täytyy kyllä joskus kokeilla jotain ohjettasi.
    Ja sitä lemon curdia täytyy kokeilla itse tehdä.
    Saanko lisätä sinut linkkilistalleni?

    VastaaPoista
  3. I found many interesting things from this site. I like it very much. Its so interesting.I want to sharing this topic with some of my close friends. So thanks this post.

    Organic food recipes

    healthy diet food to eat

    VastaaPoista