Toteutin suunnitelmani mustaherukkajuustokakusta Chilifihistin syntymäpäivänä ja toistamiseen vanhempien luona vieraillessani. Kuvassa kakku # 1, salamaa säikähtäneenä pimeänä syyskuun aamuna. Juustokakut saivat muotonsa hieman eri tyyliin kuin punamyssyinen edeltäjänsä.
Pohja tässä kakussa on sama: 12 kpl täysjyvädigestivejä ja 50 g rasvaa. Tällä kertaa soseutin rasiallisen mustaherukoita ja lisäsin sen vaniljavaahdon joukkoon (2,5 dl purkki). Kiilteen tein tähän karpalomehusta.
Kauniimpi kakku syntyi Pohjanmaalla. Pohjan tein siihen piparkakuista digestive-keksien sijaan ja kiille keiteltiin puolukkamehutiivisteestä. Täyte syntyi hyväksi havaitusta vispicremestä (2,5 dl) ja molemmilla kerroilla tuin vaahtoa neljällä liivatelehdellä ja 200g mautamatonta tuorejuustoa. Kiille piti sisällään 2 dl mehua sekä kaksi liivatelehteä.
Pohja tässä kakussa on sama: 12 kpl täysjyvädigestivejä ja 50 g rasvaa. Tällä kertaa soseutin rasiallisen mustaherukoita ja lisäsin sen vaniljavaahdon joukkoon (2,5 dl purkki). Kiilteen tein tähän karpalomehusta.
Kauniimpi kakku syntyi Pohjanmaalla. Pohjan tein siihen piparkakuista digestive-keksien sijaan ja kiille keiteltiin puolukkamehutiivisteestä. Täyte syntyi hyväksi havaitusta vispicremestä (2,5 dl) ja molemmilla kerroilla tuin vaahtoa neljällä liivatelehdellä ja 200g mautamatonta tuorejuustoa. Kiille piti sisällään 2 dl mehua sekä kaksi liivatelehteä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti